Εταιρία


Η δικηγορική εταιρία "Σ.Ν.Μπρέγιαννος - Γ.Ν.Μπρέγιαννος και Συνεργάτες Α.Ε.Δ.Ε." είναι μία από τις πρώτες δικηγορικές εταιρίες που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα.

Παρέχει νομικές υπηρεσίες από το 1980 ασκώντας δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία.

Οι δικηγόροι της εταιρίας είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, έντιμοι, ευπρεπείς, αφοσιωμένοι, εχέμυθοι και διαθέτουν εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματικό ήθος.

Πελάτες της εταιρίας είναι ιδιώτες, επαγγελματίες, βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις, τεχνικές εταιρίες, επιχειρήσεις παραγωγής ενέργειας, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά εν γένει ιδρύματα, δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις, κρατικές επιχειρήσεις, Κυβερνήσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση, περιβαλλοντικές οργανώσεις, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Συνεργαζόμαστε με δικηγόρους και δικηγορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Συνεργάτες μας δικηγόροι υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ρωσία, στην Κίνα, σε όλες τις χώρες της Μέσης και της Άπω Ανατολής, σε όλες τις χώρες της Αφρικής και σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Επί 35 χρόνια:
  • Συμμετέχουμε στα οράματα και στις προσδοκίες των πελατών μας προσφέροντας νομική υποστήριξη σε κάθε βήμα τους.
  • Στηρίζουμε την ανάπτυξη των πελατών μας προσφέροντας την γνώση μας και την εμπειρία μας.
  • Συμβάλλουμε στην επιτυχία των πελατών μας υπηρετώντας με πάθος τα συμφέροντά τους.

Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης


Η δικηγορική εταιρία "Σ. Ν. Μπρέγιαννος – Γ. Ν. Μπρέγιαννος και Συνεργάτες ΑΕΔΕ" στηρίζει την προσπάθεια της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρίας για την ίδρυση του Αρκαδικού Κέντρου Προβολής του αρκαδικού ιδεώδους στην Αρχαία Μαντινεία της Αρκαδίας. Βοήθησε αποτελεσματικά στην παραχώρηση του Τουριστικού Περιπτέρου της αρχαίας Μαντινείας στην Διεθνή Αρκαδική Εταιρία από το Υπουργείο Πολιτισμού και στηρίζει οικονομικά την δημιουργία του Κέντρου Προβολής του Αρκαδικού Ιδεώδους και χρηματοδότησε την δημιουργία του ντοκιμαντέρ Mystagogea, το οποίο ολοκληρώθηκε προσφάτως με την συμμετοχή του BBC και αναφέρεται στους αρκαδικούς μύθους.

Η Αρκαδία, είναι η χώρα των μύθων, των θεών, των ημιθέων, των ηρώων και των νυμφών, η γη της ελευθερίας, η γη των ηρωικών προγόνων, η γη ανθρώπων ευσεβών, ταπεινών, φιλόξενων, λάτρεων της μουσικής και της απλής ζωής.

Η Αρκαδία είναι ένα συνειρμικό όνομα, που επικράτησε στον παγκόσμιο πολιτισμό ως η αναπόληση μιας εφικτής ευδαιμονίας, συνυφασμένης με την αρμονία, με την αθωότητα, με την ευαισθησία, με το μέτρο, με την ελευθερία, με την δικαιοσύνη, με την χαρά της ζωής, με την ουσία των πραγμάτων, με την πεμπτουσία της φύσεως. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η Αρκαδία, ως φιλοσοφική στάση, αντιμάχεται την ασυνειδησία, την αυθαιρεσία, τον φανατισμό και την βαρβαρότητα, γονιμοποιεί τον παγκόσμιο πολιτισμό με την ταπεινότητα, την ευαισθησία, το μέτρο και με την ουσία των πραγμάτων, σε περιόδους βαρβαρότητας και φανατισμού έγινε αλληγορία, καταφύγιο ιδεών και απόκρυφο σύμβολο, υπερασπίζεται την ελευθερία, την ζωή και την ειρήνη, καταγγέλλει την αγριότητα της απληστίας και της πλεονεξίας, ευαγγελίζεται και προασπίζει το δίκαιο εμπόριο, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικολογική στάση, την αειφόρο ανάπτυξη, την πηγαία καλοσύνη, την ταπεινότητα και το μέτρο και συμφιλιώνει τον άνθρωπο με τον εαυτό του και με το περιβάλλον του.

Αυτή η οικουμενική εικόνα της Αρκαδίας δεν είναι δόγμα ή ουτοπία αλλά μια ουσιώδης σταθερά του πολιτισμού μας και της ζωής μας και μεγίστη κληρονομιά για όλους μας, Αρκάδες και μη.

Αυτή η κληρονομιά υπήρξε ο λόγος, για τον οποίο την άνοιξη του 2007 μια μικρή ομάδα ανθρώπων από διάφορες χώρες πήραν την πρωτοβουλία της ιδρύσεως της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας για την μελέτη και την αξιοποίηση του παγκόσμιου αρκαδικού κεκτημένου, ως διαύλου μεταξύ της Αρκαδίας, ως τόπου και οικουμενικής ιδέας, και του κόσμου, στον οποίο αυτός ο τόπος και αυτή η ιδέα απηχούν, προκειμένου να έλθει η νοερή Αρκαδία πιο κοντά στην πραγματική, για να γίνει η κληρονομιά αυτή σπόρος για την υιοθέτηση μιας καθαρής, ανοιχτής και δημιουργικής στάσεως ζωής και απαρχή στοχασμού, φιλοσοφικού και πολιτικού, κοινωνικής δράσεως και ειλικρινούς έγνοιας για τον άνθρωπό.

Η Διεθνής Αρκαδική Εταιρεία ίδρυσε το Διεθνές Δίκτυο "Αρκαδία", που φέρνει σε επαφή ανθρώπους και φορείς από όλο τον κόσμο, που είναι ευαισθητοποιημένοι με την εικόνα και την ιδέα της Αρκαδίας, με την μητροπολιτική Αρκαδία και μεταξύ τους, προκειμένου να μοιραστούν ιδέες, εμπειρίες, τεχνογνωσία, και πόρους, και έτσι να αναδειχθή και να αξιοποιηθή η αρκαδική κληρονομιά. Στο δίκτυο συμμετέχουν πόλεις, πανεπιστήμια, σύλλογοι, φορείς και ιδρύματα, που φέρουν το όνομα "Αρκαδία", νομπελίστες και ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, φορείς απ’ όλο τον κόσμο.

Η δικηγορική εταιρία "Σ. Ν. Μπρέγιαννος – Γ. Ν. Μπρέγιαννος και Συνεργάτες ΑΕΔΕ" ενστερνίζεται τις παραπάνω αντιλήψεις και προσπαθεί να τις καταστήσει οδηγό της δράσεώς και της συμπεριφοράς της.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η επιτυχία των πελατών μας είναι καθοριστική για την επιτυχία της επιχείρησης μας!


GreekEnglish